If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
наща пък няма за огледалата не че това за задния джам бачка миналата година го мъчих и помня че не стигаше ток тези дни пак ще слезна да го поогледам пак
ааа сетих се че бях намерил едни чудеса...за какво са тези релета*
хи хи хи
да отговорим като по рекламите "Това не са кофи, това са контейнери"... та това не са бушони чедо, релета са. Аз не знам за какво са.
Извинявам се за спама.
В един пост по-нагоре имаше снимка кое е релето което отговаря за реотана, при мен липсва. Като си к упя ще споделя дали бачка или ще го оправя както аз си знам.
СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
сегашната: Алфа Ромео 1.9 JTDm 150 кончета под капака
Здравейте колеги.Малко не е за тука моя въпрос ама гледам че говорите за бушони.Самата платка дето са на нея бушоните спуска ли се надолу?Гледам че има една ръчица с която може да се спуска отвесно,но не съм пробвал още.Не ми се рискува да не напрая някоя беля.Та рекох да попитам първо.
при мен проблема е отскоро и се състой в това че на таблото светва индикатора за подгряване релето се чува че цъка бушона го проверих здрав е, а до отзад до жиците на нагревателя не стига ток. Въпроса ми е това в краката ли са ми релетата и бушоните щото гледах тука снимката има и други които са до волана.. при мен в тея до краката си има индикация за подгравянаето точно над бушончето и в книжката пише че релето е най-долното при мен е едно жълто.. Поздрави
-------------------------------
ALFA ROMEO 146 1.8 Twin Spark with head from QV - EX
ALFA ROMEO 159 1.9 JTDm 16V , 150+++
при мен проблема е отскоро и се състой в това че на таблото светва индикатора за подгряване релето се чува че цъка бушона го проверих здрав е, а до отзад до жиците на нагревателя не стига ток. Въпроса ми е това в краката ли са ми релетата и бушоните щото гледах тука снимката има и други които са до волана.. при мен в тея до краката си има индикация за подгравянаето точно над бушончето и в книжката пише че релето е най-долното при мен е едно жълто.. Поздрави
скоро имхме такъв проблем
оказа се, че въпреки, че се чува релето релето не затваряше контактите
Comment